Nieuws!

Jeni breidt uit met nieuw kantoor!

Wij hebben een leuk nieuwtje te melden: Jeni Real Estate breidt uit en opent een nieuw kantoor te Antwerpen! 

Uiteraard behouden we onze Kempische roots en kantoren. Het nieuwe kantoor in het hartje van Antwerpen geeft extra ruimte om te ondernemen en biedt zo het beste van twee werelden!
 
Het afgelopen jaar zijn we flink geprofessionaliseerd en is ook ons team mee gegroeid. Om iedereen de ruimte om te groeien te bieden, was er nood aan extra fysieke ruimte. Na een periode van veel mooie projecten en inspirerende klanten, waren we toe aan de volgende stap en daar kan een passend kantoor niet bij ontbreken.
 
Met een professionele uitstraling en meer ruimte hebben we nog meer enthousiasme voor alle nieuwe projecten die ons te wachten staan. Meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en werkplekken maakt dat we nog harder en geconcentreerder kunnen werken aan de ideale ruimte om te ondernemen voor onze klanten.
 
Momenteel zet onze interieurarchitect de laatste puntjes op de i van de plannen voor we ze kunnen uitrollen. Het zal een fris, creatief en ruimtelijk kantoor worden, waar we onze relaties en klanten met veel plezier zullen verwelkomen uiterlijk tegen de zomer. Uiteraard blijven we iedereen ook van harte welkom heten in Turnhout.

image

Benieuwd aan welke projecten je zal meewerken?